19-02-2017
СТАРТИРАТ СРЕЩИ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА УЧЕБНО ПОМАГАЛО ЗЕЛЕНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ЕВРОПА

Уважаеми директори, учители, обучители, колеги, приятели,

С голяма радост ви информираме, че работният вариант на новото ни помагало за новаторско обучение е завършен и сме готови за споделяне. За целта сме планирали кампания, която ще се проведе в периода 13 март – 14 април тази година.

Срещите за представянето му стават с предварително записване, а изискването е за поне 3-ма учители от училище/град/село. Срещите са с продължителност 3-4 часа. Записването става с попълване на регистрационна бланка. Връзка към бланката ще намерите в полето „ЖЕЛАЯ ДА НАУЧА ПОВЕЧЕ“ на постера, приложен тук.

В постера ще намерите и връзки към модулите на помагалото. Това е неговата 1-ва част (от общо 3), а всяка част има по 5 модула. Връзките са в балончетата с въпроси. Друго изискване е участниците да се запознаят със съдържанието на модулите предварително. На срещите ще ги обсъдим и ще представим „книга на учителя“, която съдържа необходимите за провеждане на обучителните дейности материали.

Повече подробности, както за помагалото, така и да представянето му ще намерите в приложените документи (постер, модули, регистрационна бланка), както и в секция „ПРОЕКТИ“, Зелени предприемачи Европа, на нашия сайт.

Вярвам, че представената разработка ще представлява интерес за вас.

Оставам на разположение за вашите въпроси,

Стоян

Сподели: