15-03-2019
ЛЯТНА АКАДЕМИЯ „НАУКАТА В ПОМОЩ НА УСТОЙЧИВИТЕ ГРАДОВЕ“

С искрена радост Ви съобщаваме, че тази година отново ще проведем нашата Лятна академия!

Това е една традиция, която започнахме през 2011 година и която успешно продължаваме и до днес в името на обучението сред природата и отражението, което има върху младите хора.

Въодушевлението, с което те преживяват уроците и минорното настроение, с което се разделяме в деня на нейното приключване олицетворяват най-голямата радост от нашата образователна работа. Именно тези дни прекарани в работа на терен, изследване на природния свят, много игри и стимулиране на любопитството на младежите са най-хубавите в работната ни година.

Традиционно, Лятната академия е награда за най-добрите ученически отбори участвали в конкурс, който тази година е на тема „Защо е ценна природата за нашия град – какви са предизвикателствата пред използването на нейните ресурси и какво е нашето решение?

Тази година провеждането на Лятната академия е възможно благодарение на Конкурса „ЕКООБЩИНА“ на Френското посолство в България. Благодарим им от сърце за гласуваното доверие.

Повече информация за конкурса можете да получите от снимките към тази новина и на електронна поща: info@ecosystemeurope.org

Очакваме Вашите кандидатури с нетърпение! Подаването им ще стане през приложението app.younesses.org, което ще отворим за регистрация на 25 март 2019 г.

Поздрави с пожелание на вдъхновяваща пролет.

 

Сподели: