РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНКУРС ЕКООБЩИНА
20-05-2019

Като част от конкурса „ЕКООБЩИНА“ на Френския институт в България тази година бе включена категория „Образование и околна среда – училища“. Темата на конкурса в тази категория бе „Защо е ценна природата за нашия град – кои са предизвикателствата пред използването на ресурсите й и какво е нашето решение?“.

В  надпреварата се включиха 16 ученически отбора… ОЩЕ

Спечелете пътуване до екологични хотели в Германия

Как: публикувайте на FB страницата на “Зелени хотели“ кратка информация и снимка за добра екологична практика във вашия хотел и имате шанс да бъдете сред тримата участници в обучително пътуване до Германия. Срок за публикуване до 31 май 2019 г.

Кога: обучителното пътуване ще се състои от 1 до 5 юли 2019 г.

Къде: По… ОЩЕ

Чудни моменти от Софийския фестивал на науката
13-05-2019

С голямо удоволствие, от името на сдружението, пиша тези редове за споделяне на настроението, емоциите и смисъла от едно от най-специалните събития в културно-образователния календар на столицата, а именно Софийския фестивал на науката, организиран от Британския съвет в България.

Благодарим за възможността да участваме и представим част от обучително-образователното съдържание от работата на нашето сдружение…. ОЩЕ

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ „НАУКАТА В ПОМОЩ НА УСТОЙЧИВИТЕ ГРАДОВЕ“
15-03-2019

С искрена радост Ви съобщаваме, че тази година отново ще проведем нашата Лятна академия!

Това е една традиция, която започнахме през 2011 година и която успешно продължаваме и до днес в името на обучението сред природата и отражението, което има върху младите хора.

Въодушевлението, с което те преживяват уроците и минорното настроение, с което се… ОЩЕ

1 2 3 11